This is... my blog!

divendres, 14 de desembre del 2007

Excuses

Sembla mentida!!! Ja quasi un mes sense escriure res de res. Però com per a la majoria de les coses hi ha un excusa: controls, controls i més controls (no hem de deixar a banda els estudis :) )! encara que ara tot s´ha acavat per un temps ja que després de Nadal ja estem una altra vegada amb molta feina.
.
Aquestos dies es pot dir que he fet moltes coses però a la vegada cap. He fet integrals, comentaris de text, he calculat velocitat d´ones... però crec que meresca molt la pena parlar d´aquestes coses.
.
El passat dia dos de desembre va ser la presentació a l´esglèsia. Va eixir fabulós! A les dotze començava l´acte, es a dir, la missa amb la posterior presentació. Una vegada fetes les fotografies, tots al vi d´honor. El meu acompanyant, com no, va ser David, anàrem guapíssims!!! Al vi vam estar amb Néstor i Patri perquè ella també es dama. Però després de fer-se la "picadeta" vam tornar a casa ja que ens haviem d´enfrontar a l´estudi d´un nou examen. Ara el proper acte que ens queda és el del dia del "Niño" on anirem per totes les vivendes amb el Jesuset. (Quan tinga les fotografies posaré un menut reportatge).

Encara que no he escrit molt vaig a descansar una estoneta i si demà tinc ganes (cosa dubtosa) escriure més.

Un fort abraç.
P.D: Per cert, ja he fet mediació entre dues noies juntament amb David, ens va eixir bé, ara esperem que funcione ja que al cap i a la fi és el nostre objectiu.