This is... my blog!

dijous, 20 de setembre del 2007

Va de bo!

Després d´un bon estiu tornem a veure´ns amb l´aigua al coll. Amb tres dies solament de institut crec que la majoria de nosaltres ja tenim ganes d´unes bones vacances una altra vegada. I us preguntareu el perquè d´aquestes ganes de tornar al sedentarisme estival, doncs és clar: Estem a 2n de Batxiller i (com no) preparant-nos per a la PAU, el nostre repte! Un fracàs o un èxit, tot depén de nosaltres. Així que els professors, per a no deixar-nos aquesta tasca a nosaltres sols, ens estan començant a apretar com a llonganisses!!!

També avui he acabat d´esbrinar quina llicenciatura faré. Després de passar per econòmiques, física, matemàtiques, història, anglés, neurocirurgia i una llarga llista que va des de la ciència a la lletra, he arribat al meu destí: Química. I tot per una senzilla raó: és una de les poques assignatures a les que ho passe d´allò més be i no note que les hores són eternament llargues. A més a més jo també sé que m´agrada, no sé perquè, sols ho sé! És com una d´eixes coses que les saps i no saps com han anat a parar al teu pensament, com si el teu disc dur ja ho duguera per defecte de fabricació.

Així que espere seguir amb aquesta idea fins la pròxima vegada que escriga a aquest blog! Molts besets!!

-Bego-

1 comentari:

ana maria ha dit...

BEGOsoc al teua amiga anna espere que aproves aquest curs com es d` esperar i gràcies per el comentari que mas deixat !!!!!!!!1