This is... my blog!

dilluns, 24 de setembre del 2007

Cap de setmana... passat per aigua!

Com era d´esperar (després de la primera setmana intentant agafar el fil d´un curs escolar d´allò més complicat) vam arribar al cap de setmana. Els nostres plans ens conduïen a una Atzeneta en festes, voltes pel poble, cinema... i solament uns pocs dels nostres dessitjos es van fer realitat ja que la pluja va omplir els dies més importants.

El dissabte vaig anar a la caseta de David per a dinar un boníssim "arròs a banda". Menjar-ho no té res d´especial si no s´esmenta que el va fer ell, solament ell, sense l´ajuda de la seva mare i com no, estava deliciós! Per la tarda vam anar al centre comercial d´Ontinyent per a donar una volteta i després ja vam tornar cadascú a la seva casa.

El diumenge va ser el seu torn per a venir a la meva casa. Vam dinar i després de "matar el temps" a l´ordinador teníem pensat d´anar al cinema a veure alguna cosa interessant, però vam canviar el plans ja que era el pregó de festes. A la fi hi vam anar i ho vam veure tot: danses, cavallets, nanos i gegants, els festers i les dames...

Aquest cap de setmana podria ser un cap de setmana normal però jo no ho pense així. La raó es molt clara, no plou molt (més bé poques vegades) però sempre que ho fa és cap de setmana!!!!!!!!! Per què? Som jóvens, necessitem eixir i disfrutar de la vida però quan tenim l´oportunitat... aigua. En resum, sols ens ix el Sol per anar a l´escola i maleir les vesprades estudiant mentre fa un Sol fantàstic, però pense que podria ser pitjor si ploguera tots els dies i jo haguera d´anar a peu i no amb moto a aquesta!

2 comentaris:

David ha dit...

Hola!!! Tens raó, sols plou el cap de setmana! El per què? No conec eixa regla de tres però es així! Però quan s’està bé dona igual l’oratge i un exemple ha sigut aquest “finde” que ho hem passat d’allò més bé!!!Bessos!David!

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es