This is... my blog!

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Festa VS Normalitat

Un cop més tornem per segona vegada en tres mesos a la normalitat. Després d´uns fantàstics deu dies de festes patronals i de moros i cristians ja estem ací una altra vegada carregats de feina i maldecaps. Però què més volem???? Som estudiants i tampoc fem molta més labor del que fem al nostre benvolgut paradís (IES Josep Segrelles) -una ironia colossal-. Així que em torne a submergir a aquest món on les coses no són gens facils ni molt menys.

Ahir vam anar al cinema ja que feia una bona temporada que no ens deixàrem veure per allí, així que vam escollir "EL ORFANATO" de Juan Antonio Bayona. Una pel.licula que aconsegueix mantenir-te la intriga fins l´últim moment alhora que et fa sofrir quan et claves a la història. Aquesta va estar súper bé ja que el gènere de por em fascina però també s´ha de dir que n´he vist de millors.

Però vaig a centrar-me amb les intencions que tenia al començar a escriure aquest blog ja que no disponc de molt de temps per fer-ho i no m´agradaria passar per alt aquestes meravelloses festes. Feia temps que les esperàvem però com totes les coses bones es van fer de pregar, a la fi vam poder tancar les portes de l´escola i obrir les de la festa. Des del dia 5 fins el 12 vam tenir-ne sense cap estona per descansar: orquestres, l´arbolada, processó, moros i cristians, ofrenes... en resum unes festes fabuloses a les que ningú de la comarca i voltants deuria faltar.

Bego.

1 comentari:

David ha dit...

Hola!!! Per mi han estat- així de clar- les millors festes de la meva vida! Ho he passat d’allò més bé! Recomane a tothom que vatja a les festes d’Albaida! Un fort abraÇ! Besos! EVM!