This is... my blog!

dissabte, 20 d’octubre del 2007

-Reptes i il.lusions-

Les primeres reunions, loteria, reis... una barbaritat d´activitats per a organitzar, però clar està, sols s´està a la comissió de festes una vegada a la vida!!! Així que vint-i-dos dames i dènou festers ens endinsem al món de la festa i l´organització.

La primera tasca: la loteria, 35 paperetes, tot un repte ja superat ja que des de feia unes setmanes ja les tenia més o menys venudes.

La segona: l´arreplegada de cartes, campament... d´aquesta si que m´agradaria formar part així que entraré a la comissió de nadal tot i que la feina és exagerada (parlar amb els reis per tal que vinguen i no ens obliden, alimentar als seus animals, oferir-los on passar els dies, ajudar-los a repartir els regals...).

També he començat a tenir feina a post-comunió (més o menys com els juniors) ja que aquest any per segona vegada tinc un grupet de xiquets de 4rt de primària i aquestos necessiten materials i activitats per passar-ho bé. Concretament tractem d´uns temes determinats i mitjançant dinàmiques els ho fem entendre. A més a més també fem acampades una vegada cada tres mesos on ens ho passem d´allò més bé (caminem per la natura, convivim...). Es a dir, els xiquets hi passen de categoria al igual com jo!

Bego.

1 comentari:

David ha dit...

Hola!Espere de tot cor que pugau montar un gran espectacle el dia 5!De segur que si! I com no, que tota la festa en general surta d’allò més bé! Molta sort! I a post-comunió també! Vinga, molta força i anim!!! BESOS!EVM!!!!